Дядо Сано останал кожа и кости на Филипините

Още в първите 4 дни от снимките актьорът се разделил с 4 кг от теглото си

Шоу
13:26 - 11 Септември 2024
2732
Дядо Сано останал кожа и кости на Филипините

Видимо и драстично отслабнал се върна Александър Сано от Филипините, където бяха снимките на новото за българския ефир риалити "Островът на 100-те гривни". Актьорът признава в "Преди обед", че не е телевизионен човек и по принцип не приемал да бъде водещ, но този път откликнал на предложението за шоуто импулсивно и не съжалява за решението си.

Съвсем скоро ще го видим в амплоато му на телевизионен водещ заедно с Диляна Попова.

Още в първите 4 дни от снимките актьорът се разделил с 4 кг от теглото си, пишат колегите от Hotnews. Той обаче бил щастлив от новата си форма и все пак е много радостен, че се е прибрал в България, където прегърна внучето си Беатрис:

"Филипините са екзотично място, но българите сме огромни късметлии, че сме се пръкнали точно на нашето красиво място", категоричен е пресният дядо. Островът, на който било снимано предаването, бил изключително чист екологично, защото местните се придвижвали само с няколко лодки и моторчета. "Дори един самолет не видях в небето за 54 снимачни дни", спомни се още Сано.

Той разбрал, че е станал дядо на лодка във Филипините след кратък смс от сина си Иво Карамански. "Честито, вече си дядо", прочел Сано и 18 души в лодката, с която се придвижвал от мястото на снимките към хотела, в който екипът бил отседна, се усмихнали като един.