Дяковска горда, че яла слузести мекотели и гадории в немския "Сървайвър"

Храненето с животински остатъци, преживяването на редица физически изпитания е било сплотяващо за участниците, разказва тя

Новини
12:20 - 11 Февруари 2024
4036
Дяковска горда, че яла слузести мекотели и гадории в немския "Сървайвър"

"Има смисъл да сме добри", това каза певицата Люси Дяковска, която се завърна на родна земя след победа в най-гледаното шоу в Германия – „Аз съм звезда, измъкнете ме оттук“.

Предаването, в което Люси прекара седмици в австралийската джунгла с конкуренция от 12 световноизвестни личности и екстремни преживявания, е от типа на "Сървайвър". 

Певицата от No Angels спечели наградата от 100 000 евро в съревнование с 23-годишният инфлуенсър Twenty4Tim и 27-годишната риалити звезда Лейла Лахуар. Люси се завърна на родна земя заедно с екип на немската телевизия RTL, които подготвят документален филм за нея, пише 24 часа.

Тя заяви пред bTV, че всички я поздравяват сякаш е спечелила олимпиада и е много щастлива, че е успяла да се пребори с всички предизвикателства във формата.

Храненето с животински остатъци, преживяването на редица физически изпитания е било сплотяващо за участниците, разказва още Люси.

Победата на Люси се появи в специален за нея момент. Финалът на шоуто съвпадна с четвъртата годишнина от загубата на майка ѝ.

„Цялото това нещо за мен имаше емоционална стойност, емоционален смисъл и морален. Много беше важно да представя и морала на моето семейство, такъв, какъвто аз го познавам. Тази победа ми показа, че има смисъл да сме добри, да сме прями, да сме смели!“, каза Дяковска.