Дясната ръка на Волен: Всичко опира до това дали да падне правителството

Павел Шопов нападна БСП, че искала гласовете на атакистите без нищо в замяна

У нас
10:09 - 24 Януари 2020
3429
Дясната ръка на Волен: Всичко опира до това дали да падне правителството

Целта е свалянето на правителството и последен опит за предсрочни парламентарни избори. Няма друга. Опозицията вечно мисли за вот на недоверие и после си търси повод. Така дясната ръка на лидера на "Атака" Волен Сидеров - Павел Шопов, излезе на парламентарната трибуна, за да коментира внесения от БСП и ДПС вот. 

Той намекна, че левицата го е инициирала, за да трупа дивиденти за себе си заради предстоящия вътрешен избор на нов председател. 

"Не е въпросът за боклуците и екологията, а дали да се сваля правителството. Всичко опира до това", убеден е Шопов.

Той упрекна БСП за това, че само искали шестте гласа на представителите на "Атака" без нищо в замяна. "Ние към ГЕРБ сме задавали въпросите преди 4 години, а сега искате ние да го правим. А къде бяхте, когато трябваше да защитите лидера ни Волен Сидеров?", пита депутатът. А от думите му стана ясно, че колегите му от партията на Волен нямат намерение да подкрепят внесения от левицата вот на недоверие. 

Шопов зададе и въпрос към лидера на БСП Корнелия Нинова: "А вие с кого ще управлявате, ако падне правителството. С ДПС", с който предизвика бурна реакция в пленарната зала.