Ебани Бриджис: Ако не беше OnlyFans, щях да изгния в "Макдоналдс" (СНИМКИ)

Сайтът ме спясява от втора работа, призна боксьорката

Новини
22:50 - 07 Септември 2023
18513
Ебани Бриджис: Ако не беше OnlyFans, щях да изгния в "Макдоналдс" (СНИМКИ)

"Не съм получавала заплата от бокс от декември 2022 година. Предполагам, че трябва да благодаря на OnlyFans, в противен случай щях да работя в шибания Макдоналдс, за да се издържам", заяви шампионът на IBF в категория "петел" Ебани Бриджис.

Тя призна, че сайтът за възрастни OnlyFans й е помогнал да не работи в известната верига, след като е получила травма на ръката.

Бриджис направи своя дебют в OnlyFans точно преди последния си мач през декември 2022 година. Тя не подозираше, че това решение ще се превърне в ключова точка във финансовото й благополучие.

Бриджис демонстрира своята мощ на ринга с триумф над Шанън О’Конъл. За съжаление, нейната победа с технически нокаут дойде на висока цена - нараняване на ръката.

В скорошно интервю тя откровено призна, че тази нетрадиционна платформа е била инструмент за поддържане на качеството й на живот. Без сайта тя можеше да работи в Макдоналдс, за да свързва двата края.

"Благодаря на Бог за OnlyFans, защото това ме кара да продължа и ми позволява да мога да тренирам във фитнеса на пълен работен ден.

OnlyFans ме спясява от втора работа. Няма кой да ми плати, защото в момента не се боксирам. Това просто ми помага в живота ми, помага ми да настроя бъдещето си.“, сподели Ебани.

Въпреки че Бриджис е нетърпелива да защити титлата си, не е ясно кога ще се завърне на ринга.