Ед Шийрън запали феновете, излезе с тениска с надпис Sofia

Британската звезда пя два часа и половина и взе сърцата на публиката

Новини
09:32 - 01 Септември 2024
1338
Ед Шийрън запали феновете, излезе с тениска с надпис Sofia

Десетки хиляди фенове изпълниха стадион „Васил Левски” снощи, за да чуят хитовете на британската звезда Ед Шийрън. Музикантът подлуди публиката в София, социалните мрежи се напълниха с кадри и клипчета от концерта.  

Най-ревностните почитатели на англичанина чакаха близо 12 часа на опашка, за да могат да се доредят до заветния първи ред. Сред чакащите имаше и много чужденци - от Европа, от  Филипините и др.  Казват, че чакането в други страни за подобен концерт е много по-голямо. 

Десетки фенове бяха боядисали косите си оранжеви или носеха оранжеви перуки.

360 градусова сцена и много екрани посрещнаха феновете на звездата на стадиона. Първо на сцената излезе Михаела Филева. А след нея Ед Шийрън.

„За първи път съм в България и толкова съм развълнуван да бъда тук. Както знаете, съм от Англия. Там много вали. Но когато вали, стават най-добрите концерти. Когато хората се намокрят, най-много се забавляват”, каза Ед Шийрън.

33-годишният певец завладя публиката не само с гласа си, но и с непретенциозния си вид - джинси и тениска с надпис SOFIA. Макар че пя пред 65 000 души не забрави откъде тръгва.

„Когато бях на 18, пеех по пъбовете в Лондон. И да бъда честен мечтите ми не бяха за нещо повече. Никога не съм очаквал да пея на такъв стадион като този в София след 15 години”, каза звездата.

След 2 часа и половина музика на живо, светлинно шоу и заря, България се завърна на музикалната карта на Европа.