Еди Мърфи се завръща в "Ченгето от Бевърли хилс 4"

Актьорът отново влиза в образа на детектив Аксел Фоли

Култура
19:27 - 03 Октомври 2019
4627
Еди Мърфи се завръща в "Ченгето от Бевърли хилс 4"

Актьорът и комик Еди Мърфи потвърди, че ще се завърне в образа на детектив Аксел Фоли в четвърти филм от поредицата "Ченгето от Бевърли хилс", съобщи Контактмюзик.

Ролята на Фоли циментира статута на Мърфи като един от водещите холивудски актьори. Актьорът се превъплъти в образа в оригиналния филм "Ченгето от Бевърли хилс" (1984) и в последвалите две продължения, излезли на екран съответно през 1987 и 1994 г., припомня изданието.

Четвърт век след излизането на последния филм от поредицата, Еди Мърфи споделя в интервю за сп. "Колайдър", че почитателите отново ще могат да го видят в знаковата му роля. "Да, ще снимаме "Ченгето от Бевърли хилс 4", след като приключим работата над "Пристигане в Америка 2". След това смятам да се завърна към сцената и стендъп комедията", казва 58-годишният Мърфи.

Филмът "Пристигане в Америка 2", в който актьорът отново ще се превъплъти в образа на принц Аким, ще излезе на екран през декември следващата година.

Еди Мърфи споделя още, че не възнамерява да се завръща към натоварения си график от 80-те и 90-те години на миналия век, когато снима по два или три филма годишно.