Един е Путлер и Мутрофаница е неговият пророк

Руските роби от ДС се кланят до земята на всяко посещение в България на началника си Кирил, обикновено около 3-ти март

Коментар
20:36 - 25 Септември 2023
11799
Един е Путлер и Мутрофаница е неговият пророк

Да си извадим картите на масата още от първото изречение. У нас няма Руска църква, Руски културно-информационен център, Руски поток, Руска масонска ложа, руски курви, руска водка, или руска салата. Има само явочни квартири на КГБ, прикрити зад водевилни матрьошки като Николай Малинов. А най-изтърбушената и пропита от необолшевишки ченгета обществена единица е православната ни църква – срамно котило на комуноидни шпиони, които се кръстят в името на антихриста Пулер, когато не са твърде заети да поебват свежа, момчешка плът.

Тъжното и трагично състоянието на перманентно болния и патриарх Неофит не извинява Светия синод за реакционните действие на членовете му. До днес, година и половина след началото на русофашистката агресия в Украйна, Патриаршията и Синодът не са изразили своя ясна позиция освен фалшивите си призиви за мир. Кагебистката гнида Кирил, чрез свои десарски кръгове, напълно е овладял сърцето и душата на родната църква.

Изгонването на перфидния агент Вассиан е само първата крачка, ситуацията трябва да бъде обект и на родното кантрарузнаване, ако то наистина се бори с руската хибридна война и мръсна путинска пропаганда и да защитава националната ни сигурност. Всички обществени личности, в това число десетки журналисти, социолози, политици, бизнесмени и държавни служители, които се явяваха на редовни срещички с наместника на Кремъл в расо също трябва да бъдат изчовъркани до дупка.

Десетилетна практика на човеконенавистния комуноиден режим е висшестоящи попове да бъдат вербувани от Шести отдел на ДС, който е отговарял за борбата с политическата диверсия, вярна патерица на руските интереси на българска територия. Списъкът на ченгетата с бради е по-дълъг от ръката ми, а аз съм към два метра висок.

Старозагорският митрополит Галактион - агент Мишо, Неврокопският митрополит Натанаил – Благоев, Варненският митрополит Кирил, който умря при подобаващи обстоятелства има даже две агентурни имена - Ковачев и Владислав. Калиник, Григорий, Йоаникий, Йосиф – милиционер до милиционера, които 30 години след рухването на режима не бяха изобличени, с оскубани бради и пратени да лижат отблизо топките на съветските си господари.

Руските роби от ДС се кланят до земята на всяко посещение в България на началника си Кирил, обикновено около 3-ти март, търпят унизителното му и пренебрежително отношение на пиян овчар – содомит към стадото му овце. И имат наглостта да наричат „православие“ службата на Бог Путлер и неговата пророчица – Мутрофаница. Не, нечестиви свине, това не е религия, а сатанински култ, който своето пагубно влияне върху милиони вярвящи в цяла източна Европа е на път да ни превърне в най-презряни ибрикчии на империята на Злото.

А по въпроса дали т. нар. Руска църква ще отвори врати, или не – пет пари не давам. Имаме си достатъчно източници за посяване на омраза, отрицание и ненавист в обществото, за да ни трябва и помощта на онези с расата. Те са си заслужили отплатата – ако не в този свят – в отвъдния.