Една легенда! Шарън Стоун на 63

Привлекателната блондинка изминава дълъг път от родния си град Мийдвил, щата Пенсилвания, до големия екран

Стил
17:32 - 10 Март 2021
6676
Една легенда! Шарън Стоун на 63

Когато боксовата легенда Мохамед Али вижда за първи път 17-годишната Шарън Стоун, той се обръща към нейния баща и му казва: "Не можете да скриете това момиче, светлината ѝ е твърде ярка". Естествено, думите му се оказват самата истина, тъй като петнайсет години по-късно тя покорява Холивуд, поставяйки го в краката си.

Привлекателната блондинка изминава дълъг път от родния си град Мийдвил, щата Пенсилвания, до големия екран, превърнал я една от най-ярките звезди в световния шоубизнес. След като покорява върха на славата, над който властва десетилетия наред, тя следва стриктно може би най-важния съвет за популярността, завещан от Шърли Маклейн и Фей Дънауей на всички нови лица, навлизащи тепърва в развлекателната индустрия, а именно: "Известността няма да продължи вечно, затова ѝ се отдайте изцяло и се наслаждавайте на всяка една минута от нея".

Точно така прави Стоун, която днес навършва 63 години. Спокойно може да се каже, че по-голямата част от живота ѝ преминава пред обективите - било то тези на камерите, снимащи поредния филм с нейно участие, или онези на фотоапаратите, запечатващи образа ѝ за някое списание. През цялото време обаче, знаейки, че всичко има своя срок на годност, тя не спира да се забавлява.

И въпреки че нейната професия ѝ носи множество награди, тя е на мнение, че най-важни са не материалните облаги, а уроците, които е получила. Ако днес я попитате от какво се нуждае един човек, превърнал се в знаменитост, тя със сигурност ще ви отговори: "Неизвестен адрес, приятелите, които е познавал преди славата, и хора, обичащи го достатъчно, за да му кажат, че не струва, когато е необходимо".

Това е и актрисата с най-висок коефициент на интелигентност в Меката на киното - нейното IQ се оценява на 154 точки!