Едно е ясно: Телефонът на Алексей е бил разкодиран

От Биволъ намекват, че именно убитият Петров е правил записите с лидерите на ПП

Общество
12:50 - 22 Май 2024
13001
Едно е ясно: Телефонът на Алексей е бил разкодиран

Едно вече е сигурно: телефонът на Алексей Петров е бил разкодиран.

Това обявиха от Биволъ на своята фейсбук страница. Констатацията е препратка към изтеклите в медиите записи на „Продължаваме промяната”, в които се говори за наличието на „кеш” и в които се чува глас, силно наподобяващ този на убития Алексей Петров.

С тази публикация от едно изречение от Биволъ всъщност намекват, че именно Алексей Петров е правил записите на лидерите от ПП. Веднага след публичния разстрел на Петров ДАНС започнаха с опитите да разкодират телефона му. След неуспеха, който претърпяха, даже се обърнаха за помощ към ФБР.

„Ще ни кажат само това, което искат, а то ще е незначително и всичко ще се потули както винаги”, скептични са обаче читателите в коментарите под поста.

„Те и тефтерчето на Златанов откриха, ама после "услужливо" някой го "открадна" или по вероятно - унищожи!”, припомня пък Златка Пенева.

„Как па така баш преди изборите го разкодираха!”, чуди се Петър Душанов. „С народ като нашия, каквото и да стане, все ще е наред, нищо не става от нас, слаб материал”, обобщава Мирослав Златев.