Едрогърдата Ани Михайлова прежали Тончо Токмакчиев, намери си любовник във Варна

През ключалката
18:10 - 14 Януари 2020
98342
Едрогърдата Ани Михайлова прежали Тончо Токмакчиев, намери си любовник във Варна

Откакто пишман кандидатът за кмет на София Тончо Токмакчиев загърби цицорестата си колежка Ани Михайлова и се върна при жена си - куклената актриса Нели Магриотова, апетитната блондинка дълго време преживяваше раздялата и беше изпаднала в тежка депресия. Ани обаче най-после е живнала, след като се прибрала за няколко месеца при роднините във Варна, като дори си намерила нов любовник в Морската столица, научи Lupa.bg.

След като беше зарязана от актьора – милионер, Ани се чудеше накъде да поеме и в крайна сметка реши да се насочи към научна кариера. Миналата година тя записа докторантура в СУ по „Комуникации и поведенчески стратегии”, но в личния й живот продължаваше да зее празнина. Сега обаче тя е запълнена, при това не от някой плажен гларус, а от неин съученик от гимназията. Двамата не се били виждали от десетилетия, преди тази есен да се засекат случайно във варненско заведение. И искрата помежду им внезапно пламнала.

Актьорът се прибра при законната си половинка Нели

Ани беше полуофициална любовница на Точно Токмакчиев цели 5-6 години покрай съвместното им участие в „Шоуто на Канала” по БНТ.

Двамата изобщо не се притесняваха публично да демонстрират чувствата си един към друг. Тончо и русата палавница не се криеха нито от колегите си в телевизията, нито от непознати хорски очи. Актьорите хич не се смущаваха от сплетните по свой адрес и често бяха засичани заедно в различни заведения или пък на театрални премиери. Злите езици дори твърдят, че Токмакчиев и Михайлова известно време освен че са делили едно легло, са живели и под един покрив.

След като дъщеря му Таня зарадва Токмакчиев с първата му внучка Сесилия, той рязко преоценил отношението си към семейните ценности. Тончо бързо се дистанцира от надарената Ани Михайлова и я заряза прелъстена и изоставена.