Ефбет за поредна година се доказва като основен партньор на българския футбол и спорт

Футбол
13:28 - 04 Септември 2023 (обновена)
2327
Ефбет за поредна година се доказва като основен партньор на българския футбол и спорт

Букмейкърските компании са основен двигател за развитието и финансирането на българския спорт. Ежегодно те инвестират милиони, за да подкрепят както спортни клубове, така и индивидуални състезатели, и федерации. Nostrabet направи подробен обзор на Ефбет – първият лицензиран онлайн букмейкър в България, разкривайки повече детайли около спонсорствата му. Взаимствайки информация от обширното ревю, ще споделим кои отбори са финансирани от бранда и на колко се равняват годишните вложения в родния спорт.

Efbet и гордата му подкрепа към българския футбол

Собствениците на компанията заявяват, че са горди от подкрепата и стимулирането на българския футбол. В момента букмейкърът е основен партньор на ПФЛ, затова най-висшият ни ешелон се нарича “efbet Лига”.

Освен това брандът спонсорира отделни клубове, подвизаващи се както в елита, така и в по-ниските дивизии. Efbet е партньор на Берое, ЦСКА 1948, Хебър, Лудогорец, Арда, Беласица, Дунав Русе и много други тимове. По последна информация броят на клубовете, финансирани от компанията, е над 400.

От 2021 г. efbet помага на асоциацията по мини футбол. Тази помощ даде резултат година по-късно, когато българският национален отбор по мини футбол спечели бронзовите медали на Европейското първенство в Кошице.

Инвестициите на efbet в останалите спортове

Финансовата помощ, която оказва efbet, не се ограничава до най-популярния спорт в България. Хазартният оператор подкрепя още федерации, лиги и клубове като:

* Национална баскетболна лига;

* БК ЦСКА;

* БК Балкан Ботевград;

* Българска федерация по волейбол;

* ВК Монтана;

* Българска федерация по хандбал;

* Българска федерация по бокс;

* И други.

Също така efbet съдейства на индивидуални състезатели по тенис, тенис на маса, фехтовка и други дисциплини, на които им предстоят важни първенства.

Логото на марката грее на повечето футболни стадиони и баскетболни зали. Посетителите на спортни срещи, спонсорирани от efbet, получават промоционален бонус “Събитие”. Той е под формата на безплатен залог на стойност 20 или 50 лева.

Вече над 10 години букмейкърът участва в спортни партньорства, спонсорира над 450 клуба и федерации, а годишните вложения надхвърлят 20 млн. лева.

Накратко за efbet и бъдещите планове на бранда

От 2011 г. Ефбет оперира на онлайн пазара и се утвърди като лидер благодарение на успешното съчетаване на спортни залагания и казино игри. Клиентите са впечатлени не само от разнообразието в сайта, но и от щедрата промоционална система. Още при първи депозит се изплаща стартова оферта, докато високата активност е възнаградена с ежедневни бонуси без депозит.

След като спечели сърцата на българските потребители, efbet планира да се развие в други страни от Балканския полуостров и да се насочи към Западна Европа. В момента брандът разполага с лицензи в Италия, Румъния, Сърбия и Испания, като рекламира услугите си чрез спонсорски договори с местни клубове и телевизии.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.