Efirbet съветва как да ползваме Price Boost за единични залози в Bwin

Новини
18:04 - 16 Декември 2021 (обновена)
2611
Efirbet съветва как да ползваме Price Boost за единични залози в Bwin

Букмейкърите в интернет предлагат най-разнообразни опции и функции за клиентите си. На разположение са възможности за затваряне и редактиране на залога, както и за създаване на залог от няколко различни пазара. Bwin пък предоставят на клиентите си предложението Price Boost, с чиято помощ играчите могат да грабнат по-високи коефициенти за различните маркети. Как да стане това, попитахме специалистите от Efirbet, а те ни отговориха по-долу в статията.

Какво е Price Boost в Bwin?
Price Boost в Bwin е специална секция, в която се поставят стандартните пазари за различните спортни срещи, но с по-висок коефициент. Тази функция важи само и единствено за единичните залози в хазартния сайт. Залагайки на маркетите с повишени ставки, е нужно да го направите на сингъл селекции, преди да бъде даден първият съдийски сигнал на срещата. За да откриете предложените опции за залог, е необходимо да цъкнете на секцията „Price Boost” в уебсайта.

Така например, ще попаднете на различни комбинации от пазари, с чиято помощ ставките растат. Вие може да заложите за отбор 1 да спечели и в същото време двата отбора да отбележат гол. Предлагат се и още варианти, сред които отбор 1 да спечели, а в срещата да паднат над 4.5 гола или пък отбор 2 да спечели на нула. Разнообразието е голямо, както ще се уверите и сами.

Хубавото е, че тази функция идва и с много други bwin промоции, каквито ще срещнете в онлайн платформата. Операторът се грижи за клиентите си, като дава всякакви видове бонуси и оферти. Ето защо, сайтът е любим на много от привържениците на спортни залагания към наши дни.

Как да използваме Price Boost опцията?
По-горе посочихме комбинациите от маркети с по-високи коефициенти в Биуин, но трябва да напишем, че е нужно да бъдете особено внимателни, ако решите да използвате тези опции. При залози от типа и двата отбора да вкарат гол през първото полувреме, е необходимо да проучите статистиката. Добре е да се запознаете, дали предишните мачове са преминавали по този начин. Това, разбира се, важи и за всички останали възможности, които вече изброихме в статията.

Не е добра идея да се залага на сляпо, защото можете да изгубите много пари. Осланяйте се не само на интуицията си, но и на това, което говорят статистическите данни за мачовете. Само по този начин може да имате някакъв шанс, макар че нищо и никога не може да бъде сигурно.

От Efirbet препоръчват да анализирате футболните срещи, ако желаете да се възползвате от по-високите коефициенти. Вие можете да прочетете прогнози от специалисти, да чуете мнението на треньори, както и да следите спортните новини, където ще получите детайлна информация.

Заключителни думи
В тази публикация споделихме всичко интересно около функцията Price Boost на лицензирания в Българския букмейкър Bwin. Напомняме на читателите ни, че това са хазартни игри, а те сами по себе си водят до загуба на средства. Водейки се от това, е нужно да бъдете разумни и да не подхождате лекомислено към спортните залагания. И, след като разяснихме и тази тема, е време да се разделим с искрени пожелания за много успехи и всичко най-добро.