ЕХО ОТ ОТВЪДНОТО: Принцеса Даяна се прероди в момченце от Австралия

За първи път малкият Били Кембъл говори за първата съпруга на настоящия крал Чарлз III, когато е едва на две години

Шоу
13:13 - 13 Август 2024
9205
ЕХО ОТ ОТВЪДНОТО: Принцеса Даяна се прероди в момченце от Австралия

Били Кембъл, синът на известния австралийски водещ Дейвид Кембъл, всъщност е преродената принцеса Даяна. Поне така твърди самото момченце, което шокиращо споделя малко известни подробности и необичайти факти от живота на принцесата, които няма как да знае.

За първи път малкият Кембъл говори за първата съпруга на настоящия крал Чарлз III, когато е едва на две години. Тогава момчето посочило портрета на лейди Ди и заявило, че това е той, когато е бил принцеса. По това време думите на детето не били взети на сериозно.

С течение на времето обсесията на Били с починалата през 1997 г. Даяна набира скорост. Например в една от историите си Били споменава по-големия брат на принцесата - Джон, който е живял само 10 часа и е починал преди нейното раждане. Той споменава и за гигантски замък с еднорози по стените. Оказва се, че точно така изглежда интериорът на Балморал - резиденцията на британските монарси, намираща се в Шотландия. Диана лично го е посещавала много пъти.

На малкия Били му липсват Уилям и Хари

Кембъл обръща внимание и на семейството. Твърди, че му липсват "момчетата" - синовете Уилям и Хари. Освен това майката и бащата на Били никога не са му казвали нищо за лейди Ди и други членове на кралското семейство.

Една от последните истории, за които Били разказва, е свързана с момента на смъртта на Даяна. Момчето обяснява, че е спряло да бъде принцеса, когато сирените започнали да вият. Припомняме, че принцеса Даяна издъхна в болница след зловеща автомобилна катастрофа, която се случи в Париж на 31 август 1997 г.

Детето прави това изявление още през 2019 г.

Естествено, историята предизвика широк обществен отзвук. Първият, който говори за това, беше екстрасенс от Куинсланд на име Питър Уилямс. Той е категоричен, че прераждането съществува. Възможно е наистина да е имало духовна връзка между покойната принцеса Даяна и Били Кембъл.

Според Уилямс прераждането на принцесата на Уелс е напълно възможно да се случи на този етап, тъй като нейните деца имат свои деца. А самата тя би искала да ги вижда и да е близо до тях. Тази доста силна енергия създава вълна, която предизвиква подобен ефект, смята екстрасенсът.

Той също така отбелязва, че "прозорецът" към миналия живот се отваря за някои деца на възраст приблизително от 2 до 6 години. И до 7-годишна възраст спомените могат да бъдат изтрити. В този момент децата тръгват на училище, тяхното възприятие се променя и в същото време данните за миналото се изтриват от спомените.