Екипът на Джошуа настоява за мач с Кобрата

Спорт
15:56 - 22 Май 2020
2239
Екипът на Джошуа настоява за мач с Кобрата

Намеренията на Антъни Джошуа и неговият промоутър Еди Хърн продължават да бъдат насочени към това сблъсъкът с Кубрат Пулев да се проведе във Великобритания и никъде другаде. Хърн призна, че това е приоритет №1 и всички други опции ще се разглеждат единствено, ако стане невъзможно двубоят за световната титла да не бъде на Острова.

В същото време той обяви и краят на септември като първият възможен период за провеждане на мача, който бе отложен заради коронавируса.

„Няма ли да е прекрасно да излезем от всичко това и да организираме сблъсък за световната титла в тежка категория във Великобритания тази година. За нас това е абсолютният приоритет и ако не бъде възможно, тогава ще разглеждаме други опции по света“, каза Хърн.

От лагера на Пулев предпочитат варианта за провеждане на мача в Хърватия, където имат готовност за сблъсък на открито на римски амфитеатър.

„Хърватия е потенциален вариант за провеждане и е част от по-широките дискусии. Имайки предвид настоящата несигурност бих очаквал да го видим отново на ринга най-рано в края на септември, но по-скоро през октомври или ноември, когато се надяваме мерките да са отпуснати.“