Екс порно актьорът, сега пастор , не отказвал и гей секс (18+)

Нещо за четене
23:16 - 13 Април 2022
10607
Екс порно актьорът, сега пастор, не отказвал и гей секс (18+)

Преди две седмици ви разказахме за странното превъплъщение на бившия порно актьор Роко Рийд, който в момента се изявява като пастор. Изповедта му пред щатския „Ню Йорк пост“ може и да накара по-чувствителните читатели да пуснат някоя и друг сълза от умиление, но разказаната история има малко по-различен финал.

В момента Джошуа Брум, както е истинското име на Роко Рийд, е женен с три деца и от две години е пастор в баптистката църква „Блага вест“ в Сидър Рапидс, Айова, а също така преподава и проповядва в цялата страна. Той е взел опрощение за греховете си и се кълне, че няма да ги повтори никога. Според пенсионирания порно актьор филмите за възрастни му причинили „огромно количество емоционална травма“ и даже искал да посегне на живота си и нямал смелостта да го направи.

Според историята в изданието, Роко е заснел повече от 1000 порно филма, а през… ръцете му (?) са минали някои от най-разкрепостените жени в индустрията за възрастни. Бурната му кариера в бизнеса завършва през 2012 г.

През 2012 г. Джошуа зарязва хетеропорното и прави силен завой наляво

Е, не съвсем. Въпросната година Джошуа прави рязък завой наляво и бурно нагазва в гей порното. За година и половина заснема около 30 хард порно сцени за вероятно най-голямото гей студио Men.com, като даже си заработва „ексклузивен“ статут. Почетната „титла“ се дава за особени заслуги, като няма никакво значение, че Роко е „гей за пари“ (gay for pay) — не е тайна, че поне половината актьори в гей порното в реалния живот са хетеросексуални.

Хетеросексуалният Джошуа Брум се пенсионира от индустрията за възрастни като една от най-големите звезди на гей порното. Изглежда е прав, когато твърди, че „Буквално загубих представа кой съм. Всичко беше лъжа и измислица.“

Десетина години по-късно Джошуа, вече превърнал се в отявлен християнски проповедник, яростно клейми разгулното си минало и споделя, че „да си прецакаш дупето е толкова вредно“. Дали е имал предвид финалната му сцена за споменатото студио, в което четирима мъже не оставят и един телесен отвор в тялото му да скучае, не става ясно…

Според собствените думи на Роко Рийд, за няколкото години в индустрията за възрастни той е заработил около 1 милион долара. Е, изглежда си е струвало да стисне зъби.