Екшън, любов, интриги и възкресение в сериала "Братя" (СНИМКИ)

Нещо за четене
12:13 - 01 Септември 2020
31872
Екшън, любов, интриги и възкресение в сериала "Братя"(СНИМКИ)

Екшън, любов, заплетени житейски истории и интриги и дори възкресение ще видят зрителите в новия български сериал "Братя", който тръгва в ефира на Нова телевизия на 7 септември от 22,30 часа. В понеделник вечерта екипът на медията и „Hidalgo Productions“ на продуцента Краси Ванков представи с ексклузивна прожекция новия криминален сериал в „Платформа А6” на НДК.

Актьорите, екипът на филма и специални гости се събраха под шатрата зад Двореца за специална предпремиерна прожекция на двоен епизод. По червения килим снощи минаха Калин Врачански, Владимир Михайлов, Йоанна Темелкова, Искра Донова, Стойо Мирков, Деляна Хаджиянкова, Тодор Танчев. Сред участниците във филма е и Башар Рахал.

Владимир Михайлов, Йоанна Темелкова и Калин Врачански приемат овациите на публиката след премиерните два епизода на сериала "Братя"

„Братя“ е един от трите български сериала, които ще бъдат излъчвани в ефира на телевизията тази есен. В него освен заплетените криминални престъпления, зрителите ще видят и затрогващи човешки взаимоотношения. От верни приятели двамата братя Борис и Драгомир Донкови се превръщат в ожесточени врагове, изправяйки се един срещу друг в битка за любовта на една и съща жена.

Част от екипа на новия български сериал

„Както е тръгнало от Троянската война, така продължава и до ден днешен“, шегува се пред Нова тв Калин Врачански, на когото е поверена една от двете главни роли в сериала - тази на следователя Борис Донков. "Колкото повече гледаш, толкова повече искаш да разбереш какво ще се случи в следващия момент“, убеден е Врачански.

В ролята на неговия екранен брат - бизнесменът Драгомир Донков влиза певецът и актьор Владимир Михайлов. Той загива при мистериозни обстоятелства, но героите във филма, а и зрителите ще станат свидетели на неговото неочаквано възкресение. "Това, което ми харесва е, че и двамата братя се придържат към това, в което вярват и преследват целите си с всички средства. За мен е голямо предизвикателство, защото моят герой не се спира пред нищо. Смятам, че това е най-подходящата роля за мен, макар че и двете ми харесват. И двамата братя имат своята история и мотив да се борят за това, в което вярват“, споделя пред Нова Владимир Михайлов.

Продуцентът Краси Ванков благодари на всички, които са съпричастни към появата на сериала

Сценарият на новата криминална драма е дело на Теодора Маркова, Невена Кертова, Александър Чобанов, Георги Иванов и Пламена Велковски. Режисьори са Станислав Дончев, Николай Илиев, Боя Харизанова, Любомир Печев и Орлин Милчев. Композитор на саундтрака с музиката за сериала е Марио Балтаджиев.

В ролята на Лора, за чиято любов воюват братя Донкови, влиза красивата актриса Йоанна Темелкова. Никой от актьорите не бе гледал сериала и по време на премиерната прожекция всички с интерес и с вълнение проследиха първите два епизода, в които завръзката е динамична и интригуваща.


Снимки: Булфото