Екшън с нож на пътя

Новини
13:16 - 25 Януари 2023
1801
Екшън с нож на пътя

Около 10 километра шофьор на кола е преследвал друг водач, който му отнел предимство, извадил му нож и го удрял, съобщи МВР.

Всичко започнало вчера около 10,30 часа в района на Божурище. Тогава шофьор на бус "Мерцедес Спринтер" отнел предимство на "Субару". 26-годишният мъж зад волана му се ядосал.  Няколко пъти застигал буса, принуждавал го да спре и при всеки удобен случай удрял опонента си.

Случката продължила дори след като мъжът стигнал до завод в Костинброд. Тогава бил подаден сигнал до местната полиция. При пристигането си на място криминалистите заварили единия, който бил влязъл в помещението на охраната, обърнал диспенсър с вода, ритал и удрял с юмруци по вратата и стъклата на сградата и заплашвал с нож опонента си.

 
След незабавната намеса на униформените ситуацията бързо била овладяна, 26-годишният извършител, с криминалистически регистрации в полицията – задържан, а ножът – иззет.

Двамата мъже са тествани за употреба на алкохол и наркотици; резултатите им са отрицателни. По случая е образувано бързо производство за хулиганство на пътя.