Екшън в София! Наръгаха мъж, докато празнува рожден ден

Извършителят е бил плешив, дебел, средна възраст (35-40). Най-вероятно живущ в блок 209, твърдят очевидци

Новини
08:47 - 13 Септември 2024
5233
Екшън в София! Наръгаха мъж, докато празнува рожден ден

Мъж е бил наръган в столичния квартал „Младост“. За това съобщава член на квартална Фейсбук група, който обаче остава анонимен.

По думите му, инцидентът е станал в сряда вечерта. Компания е празнувала рожден ден в заведение, а един от мъжете излязъл навън. Той е бил наръган пред блок 209. За случилото се е уведомена полицията. Авторът на публикацията търси очевидци на инцидента.

Ето какво пише той:

„Вчера, 11/09/2024 г. с мои приятели бяхме наели Black&white бара(в младост 2), за да отпразнуваме рожден ден. Някои бяха пийнали повече, други не.

Един от приятелите ми към 02:20 беше излезнал навънка да подиша малко въздух, при което е сядал на 209-ти блок пред последния вход.

Ние не знаем в този момент къде е, при което друг от групата ни, му се е обадил да го търси. От там по телефона, човекът който търси първия човек, който е излезнал, чува звуци на конфронтация.

При което идва момента, в който търсещият идва при нас и ни казва, че нашият приятел навън е бил наръган. Повече подробности не мога да дам, освен че извършителят е бил плешив, дебел, средна възраст (35-40). Най-вероятно живущ в блок 209, младост 2.

Полицията се е сезирала, но ако тука някой може да помогне ще съм благодарен.“

Не е ясно какво е състоянието на пострадалия.