ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ: Ето го "Острова на педофилите" на Джефри Епстайн и принц Андрю

Свят
14:30 - 26 Ноември 2019
20341
ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ: Ето го "Острова на педофилите" на Джефри Епстайн и принц Андрю

Невиждани досега снимки от 75-акровото сексуално убежище на самоубилия се изрод Джефри Епстайн - о-в "Литъл Сейнт Джеймс", по-известен като "Острова на педофилите", лъснаха в британския таблоид "Дейли Мейл". Фотографиите са дело на една от жертвите на извратеняка - Шонтий Дейвис, която твърди, че е била на 17, когато милиардерът и приятелчетата му са й се изреждали на Карибите.

Днес 40-годишната Дейвис разказва, как Епстайн не само се е гаврил многократно с тялото й, но е била свидетелка и на това как се хвали с делата си пред британския принц Андрю. Срещу деветия в редицата за короната на Елизабет II също има актуално разследване за педофилия във Флорида, където дама на име Вирджиния Робъртс свидетелства как заедно с още 8 малолетни е правила групов секс с принца.

Иначе Шонтий Дейвис разказва, че е живяла на острова между 1998-а и 2005-а година и е била робиня на Епстайн и педофилския му кръжец. Джефри беше арестуван за първи път по обвинения в сексуално насилие през 2008 г. и лежа 18 месеца в затвора. Този юли ФБР отново го прибра и месец по-късно финасистът се самоуби в килията си.