Ексклузивно в Lupa.bg: Моника Валериева лъсна в порно! (+18 СНИМКИ)

29-годишната дупничанка записана с по-млад мъж в брутални секс сцени

През ключалката
11:20 - 04 Октомври 2019
36208
Ексклузивно в Lupa.bg: Моника Валериева лъсна в порно! (+18 СНИМКИ)

Скандалната бръмчалка Моника Валериева е записана до прави секс с по поне 5 години по-млад мъж. Тази гореща новина обикаля столичния хайлайф от няколко дни, научи lupa.bg.

На пикантните кадри Мона, която иначе произлиза от патриархално католическо семейство, се раздавала на „задна прашка“. Видеото е направено наскоро. Битуват две са версиите в светските среди за това кой е младежът, който се „труди” зад 29-годишната дупничанка.

Според едната това е новият любовник на красавицата, който побързал да се похвали пред приятели, че разполага с клип на секс приключенията си с Моника, която знаела че я снимат и нямала нищо против. Според злобари обаче идело реч за клиент на моделката.

След като Валериева беше обрана в началото на август тази година, изкусителката спешно се нуждаела от кеш и започнала да обикаля дестинации в търсене на спонсори. Напоследък брюнетката не спира да се хвали със скъпи „почивки“ в Турция.

Последните кадри, които споделя в профилите си в социалните мрежи, са от бизнес класата на самолет, от хотелска стая в Ciragan Palace Kempinski Istanbul. Тук обаче нощувките не са по джоба на простосмъртните, защото започват от 600 лева на нощ, при това в най-семплата двойна стая.

Пак от луксозна хотелска стая , но този път в Женева, Швейцария, Моника се пусна чисто гола, за да презентира поредния продукт, който продава с името си.

Преди няколко години палавницата лъсна в брутален XXXL клип с един от любовниците си. В този период Моника беше близка приятелка с фолкпевицата Андреа.

Малко след това се скараха и Андреа накарала мачото, които изпълнява главната роля във филмчето, да го пусне в мрежата. Видеото се завъртя в няколко големи сайтове за споделяне на порно, но беше свален - най-вероятно по настояване на Моника.