Шок: Моника Валериева прие исляма

Никога не съм вярвала в Исус Христос, богохулства плеймейтката

През ключалката
19:36 - 03 Октомври 2019
24735
Шок: Моника Валериева прие исляма

Моделът Моника Валериева разтърси социалните мрежи, след като призна пред своите фенове в Инстаграм, че вече изповядва... исляма.

"Никога не съм вярвала в Исус Христос! Религията ми беше такава, че посещавах най-вече католическите църкви в България. Много преди „бившият ми приятел“ арабин, аз вярвах само в исляма, това е моят дом. След определен брой инциденти, години подред, след посещението ми в църкви, започнах процес за смяна официално на религията. Не мисля, че е важно с какво име назоваваш Бог, а да вярваш в него, да чувстваш с цялото си сърце къде принадлежиш", написа красавицата в отговор на един от въпросите на неин фен.

Тя допълни, че изобщо не се срамува от избора си. "Всеки сам преценява в какво ще вярва и каква религия ще изповядва. Моето семейство ме подкрепя", отсече Валериева.

Само преди 2 години и друга скандална светска дама - Албена Вулева, разкри, че се отказва от християнската религия и е приела исляма. Тя дори влезе в шоуто "ВИП Брадър" забулена, а на въпроса защо го е направила, отсече: "Аллах ме зове!". Впоследствие Вулева заяви, че е разколебана от решението си и многозначително обобщи: "Ох, сложна е ситуацията... Боговете водят битка за мен!"