Ексклузивно в Lupa.bg: Спецченгета тръшкат Стайко Стайков (ВИДЕО №2)

Нещо за четене
12:30 - 09 Декември 2019
12237
Ексклузивно в Lupa.bg: Спецченгета тръшкат Стайко Стайков (ВИДЕО №2)

Ексклузивно ново видео от ареста на Стайко Стайков! Репортер на Lupa.bg успя да заснеме клипа на 4 декември привечер на столичния бул. „Черни връх” близо до хотел „Маринела”.

Според информацията спецченгета с автомати са тръшнали сина на алкохолния бос Миню Стайков заради отказ да се легитимира. След патакламата по ареста, продължила повече от четири часа, наследникът на империята „СИС Индъстрис” е бе отведен в килия на Четвърто РПУ.

Първоначално Стайков-младши излъгал, че бил отвлечен с джип, в който имало въоръжени мъже, докато се опитвал да стигне на стоп до Айтос, въпреки че по това време е под домашен арест и му е абсолютно забранено да напуска дома си.

Малко преди обаче, отново против решението на съда да дреме под домашен арест, Стайко отишъл да вечеря в ресторант в района. Пред заведението станало спречкване между него и друга компания.

Очевидци пояснили, че имало словесни нападки, но без физически сблъсък. На място дошла полиция, която проверила документите на скандалджиите. Минути по-късно Стайко потеглил заедно с гардовете си с лек автомобил ауди и джип мерцедес ML.

В същото време на бул. „Черни връх” били паркирани 4 буса на жандармерията. Спецчастите пропуснали първата кола с охранителите, но спрели джипа, в който се возел синът на Миню Стайков и поискали личната му карта. „Нали вече ме проверихте”, излъгал Стайко.

На въпроса на ченгетата какво прави в брониран джип с въоръжени гардове, младият милионер отвърнал, че се е качил на стоп към Айтос. Според Стайко двайсетина тежковъоръжени полицаи го тръшнали на проверката. Главният секретар на МВР Ивайло Иванов обаче обясни, че наследникът на Миню отказал да се подчини на разпорежданията на служителите и че поведението му се приело като подигравка с органите на реда.

На 7 демеври обаче Стайко излетя от килията след 72 часа арест. В събота съдът реши, че Стайков трябва да излезе на свобода без мярка за неотклонение, защото за провиненията му законът предвижда единствено административна глоба.  

Очаквайте и трето видео на ареста само в Lupa.bg!

Заб.: Снимката и видеото от ареста на Стайко Стайков са собственост на Lupa.bg и са защитени от Закона за авторско право и сродни права. Категорично се забранява препубликуването им в други сайтове. Всяко нарушение ще се преследва по съдебен ред.