Екстра Нина с апартамент от тотото

Певицата призна, че си купила дома с печалба от Българския спортен тотализатор

Новини
13:53 - 19 Юли 2024
2200
Екстра Нина с апартамент от тотото

Екстра Нина призна, че си купила апартамент с печалба от тотото. Това става още по времето на социализма, когато съвсем случайно певицата си изтегля билетче с печеливша комбинация.

“Точно в тези години аз спечелих от тотото 5+1 и тогава си купих апартамент. Избрах едно билетче и хоп – 5+1! Можеше да си купиш апартамент с тази печалба, не чак толкова голям. Мисля, че беше 6 хиляди лева или 7 хиляди лева тогава, ама това бяха много пари навремето” – разказва тя в подкаста на Alper Chochev.

Легендарната певица не крие, че изпитва носталгия по онова време и го определя като точно, ясно и подредено за изпълнителите, когато е имало концертна дейност и изяви за всички.

“Задължително беше да имаш категория. Аз имат втора, на млади хора не даваха първа категория” – спомня си тя и добавя: “Да си първа категория означава да имаш много практика и да си много шлифован, и да си популярен”.

Работила като певица и в бивша Югославия, където също придобива голям опит. “Тръгнах с български оркестър, после останах с техни оркестри – с македонци, със сърби” – казва Екстра Нина.

“Била съм в Сърбия и по време на войната, и в ресторанта се е стреляло. Имаше бандюги, които идваха да се веселят в ресторанта, вадеха пистолетите и стреляха. Музикантите сме винаги на прицел… И да хвърлят чаши или друго. Беше си опасна професията ни тези мутренски години”- обяснява тя.