Елай на Джизъса се превърна в копие на доведения си татко

Новини
14:58 - 10 Юни 2021
2923
Елай на Джизъса се превърна в копие на доведения си татко

Средният син на Благой Георгиев-Джизъса, който живее в Русия е заприличал сериозна на пастрока си и нагледно потвърждава поговорката:“С какъвто се събереш, такъв ставаш“. Малкият Елай ще навърши 5 годинки през лятото. Мъникът не познава баща си и не го е виждал от 3 години. Припомняме, че Есмер и Джизъса вдигнаха шумна сватба, последва раждането на общото им дете, а след това и развод.

Рускинята взе голяма част от парите на екс футболиста и го напъди от родината си, като му забрани да търси както нея, така и сина им. От три години тя има връзка с боксьора Максим, на когото Елай вика татко. Двамата дори се ожениха през есента на миналата година на скромно тържество заради пандемията, пише Hotnews.bg. На последната снимка на Есмер в социалните мрежи ясно се вижда шокиращата прилика между детето и пастрока му. Двамата имат еднакви брадичка, уши и нос, а еднаквите им прически ги карат да изглеждат почти като две капки вода. Само различния цвят на очите издават, че Максим и Елай не са една кръв.

Боксьорът и Есмер все още нямат свое дете, за разлика от Георгиев, който гушна трети син от Златка Райкова. Двамата така и не вдигнаха сватба въпреки спекулациите, че е имало тайно бракосъчетание.

Джизъса на изписването на средния си син