Елен Колева показа щерка от индиец (СНИМКА)

Шоу
19:02 - 15 Май 2022
13330
Елен Колева показа щерка от индиец (СНИМКА)

Актрисата Елен Колева изненадващо показа, че има пораснала дъщеря от баща индиец. Красивото момиче е одрало кожата на звездата от "Шивачки".

В последните години Елен се отдръпна от медийния свят и времето си прекарва предимно в чужбина. След няколко неуспешни публични връзки тя реши да се скрие и да пази личния си живот в тайна.

Сега Елен Колева показа снимка на момиче и написа: "Дъщеря ми". Оказа се, че не става въпрос за кръвна връзка, а за безумна прилика. Изпратили са тази снимка на Елен, а тя останала шокирана от безумната прилика на младото момиче с нейната външност.

Самата Елен не познава момичето, нито знае от коя държава е. Но това не й пречи да се шегува с приятелите си в социалната мрежа. С намигване й казват, че е омешала расата, а тя им отговаря с думите: "бащата е с индийска кръв, а аз с руско- българска".

Към момента Елен все още не е минала в отбора на майките, но със сигурност с нейните гени би имала прекрасна дъщеря. Друг е въпросът дали няма да хукне наистина да търси индиец за донор, за да може наистина да създаде създание като от снимката, чуди се Блиц.