Елизабет Хърли още изглежда страхотно по бански

Актрисата, която е бивш супермодел, знае как най-добре да застане пред камерата

Личности
22:25 - 21 Април 2022
9077
Елизабет Хърли още изглежда страхотно по бански

Дори и на 56-годишна възраст Елизабет Хърли впечатлява с невероятна визия. Актрисата, за която времето сякаш е спряло, продължава да изглежда все така зашеметяващо - дори и по бански.

И самата тя явно си дава сметка за това. Затова и често публикува снимки в Инстаграм с доста оскъдно облекло. Последната е само отпреди няколко дни. На нея звездата позира в стилен син бански костюм в две части от снимачната площадка на новия си филм.

Актрисата, която е и бивш супермодел, знае как най-добре да застане пред камерата. Затова тя се е излегнала лежерно на дивана, в поза, която идеално подчертава фигурата ѝ.

За новия си филм, Елизабет единствено разкри, че се снима на "слънчево" място. "Заснемането на слънчев остров има своите плюсове", гласи надписът към снимката.

И никак не е изненадваща реакцията на последователите ѝ, които я отрупаха със суперлативи. "Страхотно", написа един, докато друг я нарече "най-зашеметяващата". Следващият пък сподели, че "точно така изглежда една красива жена".

И това съвсем не е първият път, когато Елизабет споделя с последователите си грабващи окото снимки. Звездата е известна с това, че често демонстрира невероятната си фигура, независимо дали по бански или в красиви, секси тоалети.

Отношението на Елизабет към живота може да бъде вдъхновение за много жени на нейните години. И доказва, че не е нужно човек да е на определена възраст, за да вярва в себе си и постоянно да се изявява.