Еманципирана: Щерката на Сокола не иска да носи името Доган

Демет, която си изкарва прехраната като гримьорка, искала да си спести всички негативи от бащиното име

Шоу
18:00 - 17 Септември 2024
3684
Еманципирана: Щерката на Сокола не иска да носи името Доган

Дъщерята на Ахмед Доган - Демет, съвсем се е еманципирала от популярния си баща. Наследничката на почетния председател на ДПС, който към днешна дата се води отцепник от партията, се прехранва от гримиране. 

По данни на нейни клиенти уменията си в макиажа щерката на Сокола е оценила на 60 лв., което е доста приемлива цена за този бранш, пише "Ретро". Демет Доган използва главно социалните мрежи, за да рекламира услугите си, и по всичко личи, че не се затруднява особено с намирането на клиентела.

Приятелки на Деми, както обича да я наричат, твърдят, че момичето прави всичко възможно, за да се разграничи от известната си фамилия и баща си, който е в епицентъра на грандиозен скандал. Тя искала да си спести всички негативи, които ѝ носи неговото име.

29-годишното момиче, освен че гримира за различни поводи, се пробва и в телевизионните и кинопродукции като "Пътят на честта“, където бе един от гримьорите.

За разлика от брат си, който няма проблеми с това да получава финансови облаги от баща им и обикаля екзотични и скъпи дестинации с милионите на Доган, Демет е избрала сама да печели парите си, твърдят от обкръжението ѝ.

Откакто скандалите с Ахмед Доган са на дневен ред, и тя, и брат ѝ Демир пазят пълно медийно мълчание и са спрели със споделянето на каквото и да било в социалните мрежи, опасявайки се, че може да се обърне срещу тях.

Близки до гримьорката споделят, че политиката ѝ е далечна и не иска негативите към баща ѝ да станат нейни собствени. Не е ясно дали това провокира някакви проблеми между бащата и дъщерята и как Ахмед Доган приема ситуацията, тъй като цялото семейство мълчи по темата.