Емануела: Не ми трябва мъж, който да ме издържа

Постигнала съм мир със себе си, но преди съм правила грешки, призна фолк дивата

Шоу
13:25 - 22 Октомври 2022
11100
Емануела: Не ми трябва мъж, който да ме издържа

За нея битките и победите не са чужди, дали в живота или на сцената. Емануела винаги се е борила за нещата, в които вярва. Може би затова се откроява като една от най-ярките звезди на родната музикална сцена. 

"Когато аз станах певица, нямаше много достъпност до медии. За да се случи интересно около някого, задължително трябваше да има скандали. Залагаше се на много по-евтин пиар.

В някои отношения съм намерила себе си, знам какво искам и какво ми трябва. Харесвам живота си такъв, какъвто е. Постигнала съм мир със себе си, но преди съм правила грешки. На етап от живота си, в който искам да бъда жена, искам мъж с главно М, който да ме води", обясни тя.

Певицата разкри, че не ѝ е трябвал богат мъж. "Оставяла съм обществото да си мисли, че някой ме е издържал, при положение, че съм изкарвала повече пари. Не ми е трябвало някой да ме издържа. Гледам в песните ми да има нещо, което да обобщава чувствата ми", каза още Емануела. И определи музиката като магия, която лекува.

Преди дни името на Емануела беше замесено в побой над репортерка в дискотека. Истината обаче е по-различна, а видеото с нейно участие обиколи социалните мрежи. Тик-Ток звездата Стела Павлова, която го раздава и репортерка в култов столичен клуб, усети колко силна е ръката на певицата, след като няколко пъти напористо я запита "малък или голям" предпочита Емануела. Няколко пъти пайнерката искаше да прескочи към следващия въпрос, но Стелчето прояви невиждано досега нахалство, с което изнерви певицата и пред камерата тя й заби доста звучен шамар.

Въпросното клипче стана вайръл. Емануела, която досега никога не е проявявала агресия, обяви, че скандалът между двете дами е артистично изигран за повече популярност в социалните мрежи. „Всичко беше на шега. Режисирахме го, за да стане видеото вайръл. Нямаме никакъв конфликт със Стела, нито ще се съдим“, през смях заяви Емануела, която последната година освен като певица се изявява и като успешен продуцент на млади таланти.