Емануела оплю Елвиса и се събра с него

Нещо за четене
12:16 - 07 Януари 2022
10677
Емануела оплю Елвиса и се събра с него

Фолк певицата Емануела потвърди слуховете, че се е събрала за пореден път с възлюбения си Мартин Николов, по- известен с прякора си Елвиса. По празниците тя качи стори в инстаграм на страстен танц с богаташа, с когото бе смразена месеци, пише Хотнюз. Тогава тя не пестеше критики към него.

„Аз си ги избрах мъжете. Не те мен, ама моят избор се оказа пълен леш. Честно правя лоши избори защото те са изправят пред мен, първоначално ме убеждават, че са най-доброто за мен, а после показват истинската си същност и идва разочарованието. Но не ги виня, аз също съм виновна за лошия си избор", споделяше през лятото фурията на фолка.

Тогава тя движеше сама, но днес отново е в обятията на Николов. Двамата бяха забелязани за първи път отново заедно преди седмици в хитова дискотека в Студентски град в компанията на още две приятелски семейства. При последната им раздяла певицата обяви, че Мартин й е изневерил и тогава заяви, че в сърцето й винаги е имало място само за един мъж, но това не е той.

"Бяхме много влюбени първите години, но след това той загуби интерес. От него се научих как да хваща мъжете, които ми изневеряват“, твърдеше сексапилната изпълнителка.