Емануела заплашвала агресивно участничка от " Ергенът "

Киара споделя, че бивш на фолкаджийката тръгнал да я сваля и това преляло чашата

Новини
15:17 - 18 Май 2024
8346
Емануела заплашвала агресивно участничка от "Ергенът"

Фолк певицата Емануела е заплашвала доста агресивно една от участничките в "Ергенът". 

Изпълнителката на "Нотариално заверен" е взела страха на култова участничка от риалити формата, която проговори в подкаста "Не съм такъв човек" през какъв ужас е преминала при запознанството си с певицата, пише Блиц. 

"Запознанството ми с Емануела е изключително забавно. Бях попаднала в една ситуация, където неин бивш правеше опити да ме сваля. Техни познати така го бяха изкарали, че едва ли не аз съм с този човек. В този момент те са си имали някакви отношения все още и Емануела се беше много ядосала.

Чак ми беше писала. Беше ми взела страха. В последствие се разбра, че нещата не са точно така. Тя дойде в в заведението, където работех тогава, и като я видях се стресирах. Викам си: "Край. Тази ще ме убие". Останах изключително приятно изненадана от нейната реакция и начина, по който тя подходи. Извини ми се, неочаквано за мен", заяви Киара. 

По-късно двете стават приятелки и Емануела я кани да стане част от нейната музикална компания и да я продуцира като певица. Двете продължават да работят и до днес, а Киара със сигурност внимава много да не се засече с някой от мъжете на шефката си, тъй като втори път едва ли ще й се размине.