Емблематична автомобилна марка навлиза на пазара на недвижими имоти

Aston Martin ще строи луксозни имоти в ОАЕ

Новини
14:57 - 05 Септември 2024
2343
Емблематична автомобилна марка навлиза на пазара на недвижими имоти

Aston Martin - емблематичната британска марка за ултралуксозни автомобили, известна с филмите си за Джеймс Бонд, обяви навлизането си на пазара на луксозни имоти в ОАЕ.

Dar Global - международен предприемач на луксозни недвижими имоти, регистриран на Лондонската фондова борса, представя “The Astera, Interiors by Aston Martin” - нов жилищен комплекс на брега на морето на островите Ал Марджан в емирството Рас ал-Хайма.

“Astera отбелязва нашето партньорство с Dar Global, обединявайки две компании, които споделят страстта си към луксозния начин на живот и съчетават традиционното майсторство на изработката с иновативен дизайн. Това е първият проект за недвижими имоти на Aston Martin в Близкия изток и ние сме развълнувани, че можем да пренесем нашата марка на остров Ал Марджан", казва Стефано Сапорети, директор Диверсификация на марката в Aston Martin.

Това далеч не е първата автомобилна марка, която се впуска в недвижими имоти. Вече са построени два жилищни небостъргача от Porsche – единият в Маями, а другият във Франкфурт. В Дубай са завършени вили, проектирани от Bugatti, както и 10 луксозни имения, проектирани от Bentley. В Лондон от 2015 г. се предлагат апартаменти с интериор от Mercedes.