Емили през сълзи: Искам вкъщи!

Тротинетката, Куката и Чеченеца бяха доведени със съдебна охрана в съда за заседанието на въззивната инстанция в Пловдив

Новини
16:23 - 13 Април 2023
6071
Емили през сълзи: Искам вкъщи!

Емили, Куката и Чеченеца бяха доведени със съдебна охрана в съда за заседанието на въззивната инстанция в Пловдив, която трябва да реши дали да ги остави зад решетките. 

От тримата най-разстроен е Даниел Йорданов - Емили, която едва слезе по стълбите и не спира да плаче и да се моли да я върнат вкъщи.

„Не е имало никакво насилие. Момчето от клипа е бил приятел с обвиняемите, те са се забавлявали заедно“, категоричен е адвокатът на Петко Атанасов - Стефан Паров. Той пристигна в съда за заседанието на въззивната инстанция, която трябва да реши дали Чеченеца, Тошо Куката и Емили ще останат зад решетките. 

Преди седмица Районният съд остави в ареста тримата инфлуенсъри - Петко Атанасов - Чеченеца, Даниел Йорданов - Тротинетката и Тодор Огнянов - Куката заради гавра с момче със специфични потребности, които тримата развеждат на повод като „куче“ на последния етаж в мол "Пловдив". Те му дават команди „лай“, „донеси“ и очакват от него релевантно поведение. Случката, която е заснета на видео, предизвика бурна реакция в обществото и последваха мерки от страна на полиция и прокуратура. 

Адвокатът на Чеченеца е категоричен, че младежът не е бил принуждава, а е направил всичко на необходимо. Той показа и клип, на който разнася момчето на раменете си.