Емили Ратайковски проговори за изневерите на бившия си

Топ
22:23 - 21 Октомври 2022
4567
Емили Ратайковски проговори за изневерите на бившия си

Емили Ратайковски, която е една от най-горещите дами на планетата, най-накрая проговори за скандалната си раздяла с любимия си Себастиан, от когото има и едногодишен син.

Колкото и да е трудно да повярваме, че мъж, който има щастието да бъде съпруг на секси моделката, е способен да ѝ изневери, по всичко личи, че това наистина се е случило. При това не веднъж. Емили прекрати 4-годишния си брак със Себастиан преди няколко месеца и подаде молба за развод през септември, но до днес не обелваше и дума за раздялата. Нито отричаше, нито потвърждаваше информацията.

В момента Ратайковски признава, че изпитва едновременно гняв и тъга и че минава тежко през развода. Тя също така споделя, че прави опит да продължи напред и дори вече е излизала на няколко срещи, но така и не издава с кого. Емили не коментира публично слуховете, че причината за раздялата са системни изневери от страна на Себастиан, но по-наблюдателните ѝ фенове отбелязаха, че тя единствено е харесала коментар в Туитър, който гласи: "Не мога да повярвам, че този негодник изневери на Емили". А това действие е безгласно потвърждение, че измяна наистина е имало.

През последните седмици в медиите се носи слухът, че Ратайковски е започнала връзка с Брад Пит, но тя така и не споделя дали той е мъжът, спечелил вниманието ѝ. Но въпреки че предателството е тежко, Емили е настроена положително за бъдещето.

"Минавам през всички възможни емоции. Изпитвам гняв. Разочарование, тъга. Вълнувам се, изпитвам и радост. Всеки ден е различен. Но се радвам, че минавам през всички тези емоции, защото това означава, че един ден ще бъда добре."