Емили Тротинетката: Реших - сменям си пола! С операция ще преобразуват пениса ми във вагина

Д-р Енчев ще извърши трансформацията, цената е около 20 000 лева

Общество
23:15 - 13 Юни 2023
11678
Емили Тротинетката: Реших - сменям си пола! С операция ще преобразуват пениса ми във вагина

Емили Тротинетката планира да се подложи на операция за смяна на пола. Тя е предвидила тежката интервенция за есента. В момента скандалното блонди събира необходимата сума, за да извърши трансформацията си. Тя сподели в социалната мрежа, че са необходими 20 000 лева.

"Това не е спотнанно мое решение. Преди 10 години заедно с покойната ми майка направихме хромозомен анализ, който доказа наличието на ХХ-хромозомите в моето тяло, което означава, че още оттогава знам, че съм биологична жена, а не трансжена. Вървях бавно по този път, но вече съм решила - предстои ми операция за смяна на пола, при това много скоро", обяви Тротинетката.

Емили и житейските й партньори Тихомир-Мелиса и лесбийката Елизабет. Всики живеят заедно в "любовна триада"

Скандалната блондинка от Плевен, която в момента живее в "любовна триада" във Варна с културистаТихомир (бивша Мелиса) и лесбийката Елизабет, не пропусна да опише цветисто и гениталиите си. "След няколко месеца ще имам истинска вагина и ще си бъда пълноценна жена, без да се притеснявам и подтискам, когато се любя с Елизабет, Тихомир и други приятелки лесбийки!", пише Емили. 

По думите й операцията ще бъде извършена от популярния д-р Енчев в София. Интервенцията трае между 5 и 7 часа. Цената на процедурата е около 20 000 лева и според Емили "представлява преобразяване на пениса във вагина". Сега Емили и партньорите й започват да събират сумата.