Емили за екшъна с тротинетката: Ударих си главата няколко пъти в асфалта

Крими
15:39 - 25 Август 2022
2796
Емили за екшъна с тротинетката: Ударих си главата няколко пъти в асфалта

"Карах тротинетката с над 100 км/ч по Околовръстното шосе, валеше силен дъжд, беше студено, духаше вятър... Близо до Симеоново реших да изпреваря една кола, която ми се стори, че се движи бавно, но предното колело на скутера се подхлъзна и аз изхвърчах", каза за "България Днес" Емили с тротинетката.

Тя добави, че това е първият й пътен инцидент. Надява се обаче да е последният.

"Вече няма да карам на мокро", врече се любимата на екскултуриста Тихомир Рангелов.

21-годишното блонди сподели още, че гумите на култовия й скутер били нови, а техническото му състояние - отлично.

"Като изхвърчах, започнах да се хлъзгам близо сто метра по платното. Главата ми се удари няколко пъти в асфалта. Претъркулила съм се няколко пъти. Спрях в мантинелата до крайпътната бензиностанция", описва премеждието си Емили пред "България днес".

Тя каза още, че когато я видели да се търкаля по асфалта, колите започнали да спират.

"Искаха да викат полиция, линейка", допълни половинката на участника във "Фермата 5".

Емили довери, че не е търсила лекарска помощ, защото не усещала болки никъде по тялото си. По думите й "само мускулите ми са малко разтегнати".

"Каската е предпазила главата ми. Всъщност тя се удряше в асфалта. Наколенките и надлакътниците също са ми помогнали. Нямам никакви травми. Само дупето ми е ожулено", разказва "момичето с тротинетката".

Първата й работа, когато се изправила, била да потърси скутера си, който я изкачи на гребена на вълната. След неудачната маневра тротинетката продължила да се движи сама по инерция още около 50 м. "Видях, че й няма нищо, и се успокоих", каза Емили.

Хейтърските коментари от рода на "така ти се пада, като фучиш с тази тротинетка по магистралите", изобщо не притесняват барбито. Емили е на мнение, че най-важни са загрижеността и подкрепата на приятелите. "Бях се разочаровала от много фалшиви, както се оказа, приятели, но непрекъснато получавам покани за нови приятелства във Фейсбук", похвали се възлюбената на екскултуриста.