Емилия Кларк: Джейсън Момоа плачеше, докато ме изнасилваше

Новини
14:59 - 10 Януари 2023
22936
Емилия Кларк: Джейсън Момоа плачеше, докато ме изнасилваше

Актрисата Емилия Кларк, която се превъплъти в ролята на Денерис Таргариен във фентъзи сагата "Игра на тронове" (Game of Thrones), направи учудващо признание за голите сцени, които са първите в кариерата ѝ на актриса.

Звездата влиза в сериала, когато е само на 23-годишна възраст и на толкова млада възраст се изправя пред предизвикателството да се справи със сексуалните сцени във филма. В интервю за Index.hr тя призна, че се ужасявала от голите сцени, тъй като не знаела какво точно да прави.

Никога преди това не била на голяма снимачна площадка и се чувствала ужасно, когато трябвало да се съблече пред всички членове на екипа, както и пред публиката.

"Никога преди не съм била на снимачна площадка като тази и тогава се озовах там напълно гола, заобиколена от всички тези хора и не знаех какво трябва да направя, какво се очаква от мен. Не знаех какво искат те и аз също не знаех какво искам", споделя актрисата, признавайки, че не е знаела, че ще има голи сцени преди да приеме ролята.

Емилия Кларк разкри и някои подробности около заснемането на интимните сцени с Джейсън Момоа. По думите ѝ актьорът плакал повече от нея, докато заснемали една от сцените.

"Той плака повече от мен, когато Кал Дрого почти изнасилва Денерис Таргариен”, разказва тя.

Кларк отбелязва още, че той се отнасял изключително деликатно и професионално към нея, имайки предвид колко млада и неподготвена за подобни сцени актриса е тя. Неговите протекции са ѝ помогнали изключително много да се отусне и да изиграе сцените по възможно най-добрия начин.

"Той плака повече от мен. Едва сега осъзнавам каква късметлийка съм била с тази сцена, защото можеше да се случи по много, много различни начини", допълва тя, подчертавайки колко внимателен и мил е бил Джейсън Момоа по време на снимките.