Eмилия: Оставам в Пайнер!

Блондинката внесе яснота по темата – какви са взаимоотношенията й с музикалните й продуценти

През ключалката
11:17 - 03 Януари 2020
2758
Eмилия: Оставам в Пайнер!

В последните часове на 2019 година Емилия внесе яснота по темата – какви са взаимоотношенията й с „Пайнер“ и продължава ли да бъде артист в най-голямата музикална компания у нас.

Фолк звездата направи специално изявление в социалната мрежа като така отговори на спекулациите за евентуална раздяла с досегашните си продуценти. Ето какво написа певицата в началото на Новата 2020 година:

„В навечерието на новата година, изпращам старата с най-добри пожелания и благодарности на семейството ми и целия ми екип, които са неотлъчно до мен, на Мария и Митко Димитрови за цялостната подкрепа през тези 19 години, които сме заедно. Искам да подчертая, че продължавам да бъда част от фирма Пайнер и отделянето ми в личен видеоканал – emilia.online, е нещо съвсем нормално за този етап от кариерата ми. Това отделяне не е в разрез с взаимоотношенията ни със семейство Димитрови, които ми дадоха пълната си подкрепа и са неотлъчно до мен във всички мои проекти. Този канал е създаден, за да представям не само новите си проекти, а и части от личния ми живот, стари видеа, които няма къде да бъдат видени, както и подготовката за всичко предстоящо", написа блондинката от Гълъбово.

Припомняме, че последният видеоклип на Емилия, който е дует с Аристос, бе представен именно в нейния канал, което бе повод в публичното пространство да се появят догадки, че изпълнителката е сложила край на партньорството си с „Пайнер“.