Емилия показа имението си

През ключалката
14:31 - 08 Май 2020
5516
Емилия показа имението си

Емилия най-после показа имението си. На Гергьовден фолк звездата и семейството й заедно засадиха дръвче в двора на огромната си къща, като споделиха акта с последователите си в мрежата, видя Lupa.bg.

„Пролет е! За живота, за любовта и за вдъхновението няма прегради. Няма ограничения. Красотата на природата ни съживява. Дава ни надежда. За развитие към по-добро. След тъмното идва светлото. След лошото – доброто. Бъдете светли, бъдете добри и дарявайте любов на всеки и всичко около вас!“ – написа Емилия и пусна кадър как садят дървото.

За съжаление на изпълнителката, коментарите под кадъра бяха повече от отрицателни. 

"Писна ми от пиар акциите й. Тя е наръчник затова как са си провалим кариерата. Такъв хубав клас, прекрасни песни в миналото, към днескашна дата излишно показване и хитове на чужд гръб! Много анти ми стана Емилия в рамките на 2-3 месеца", пише разочарована фенка на блондинката от Гълъбово.

"Милата да им завиди човек, но зад тази фалшива маска и на двамата се крие истинската им същност. Тя провинциалистка от дълбоката провинция със зъби и нокти преследва мечтата си да хване богатия чичко, макар и дебел и старичък, но да има парички, а той израснал в бедно семейство готов дори и да убива, но да е богат, дори да продаде душата си на дявола, дори да жертва сина си за да се хвали с изкуствената си кукла, две нещастни деца които не знаят на кого да викат татко, момче на когото в речника му са основно псувни и вулгарни думи, но купен с паричките на новия татко, едно истинско семейство от мутренския ни преход, което ни се натрапва постоянно", не пести критиката си друг почитател.