Емилия с разкрития за Башур

През ключалката
11:42 - 09 Март 2020
20042
Емилия с разкрития за Башур

Навръх Международния ден на жената – 8 март, Емилия показа категорично, че вече не е разделена със съпруга си Жорж Башур, които се бе разсърдил на блондинката, че отиде на рождения ден на бившия си мъж Коко Динев. 

Фолк звездата за пореден пък изрази с емоционални думи щастието си като с вълнуващ статус в социалната мрежа недвусмислено показа, че се чувства обичана майка и съпруга.

Тя поздрави както своята майка, така и всички дами по случай днешния празник. Ето какво написа звездата, публикувайки и снимка, на която позира дъщеря й Мира, а до нея има огромен букет с червени рози.

"Когато един ден се събудите в леглото си и чуете от другата стая смях на деца, писъци, хвърляне на играчки, куче което лае от радост, тряскане на външната врата, звънене на телефон и куп други дразнещи звуци,които са ви събудили и после любимият ви влиза при вас в стаята с голям букет червени рози с бодли с усмивка и с влюбени очи,които гледат само вас. Тези очи,които са чакали цял живот да видят вас. Това значи, че държите щастието здраво в ръцете си. Това значи,че сте живи и живеете на пълни обороти. Това значи,че Господ ви е благодарен за нещо. Това значи,че си силна жена, която е отстоявала себе си и всички трудности през, които си минала, не са били напразни. Ще има и още трудни дни, ще има и дни, които ще поглъщаме много остри стъкла, но ние не за тези дни ще се държим на краката си, а за такива като този ден - днешния.
Честит 8-ми март, мила мамо!
Честит и прекрасен да ви е денят, мили дами!!!
Не позволявайте да ви сломят никакви препятствия и никакви бурии.Радвайте се и бъдете с хората,които ви ценят и обичат!!!", написа блондинката от Гълъбово.