Емрах ще го бият, гаджето на Веси дебне да му избие зъбите

Фенове и коментатори още са в потрес от отвратителната постъпка на чалгаджията да награби танцовата си партньорка Веси Данева на сцената

Шоу
11:50 - 04 Април 2024
7462
Емрах ще го бият, гаджето на Веси дебне да му избие зъбите

Присъствието на куп чалгаджии в тазгодишното издание на "Денсинг старс" доведе до постоянни скандали около танцовото шоу. Провокативната Емануела вече напусна предаването, но сега във фокуса са изцепките на най-младия член на фолк фамилията Стораро - Емрах.

Фенове и коментатори още са в потрес от отвратителната му постъпка да награби танцовата си партньорка Веси Данева на сцената и да й вкара език в устата. Самата тя не скри отвращението и шока си, а в нормална страна на амбициозния певач щяха да му бъдат повдигнати обвинения за сексуално посегателство.

Тук обаче всеки е научен да се оправя сам и това хич не е добра новина за Емрах. Веси има сериозен приятел, който побеснял от своеволието на младока и му изпратил заканително съобщение. В него пишело: "Ей, лекенце мазно, публично ще се извиниш за поведението си, за да не си събираш зъбите по пода!", разкриха близки до Данева.

Самата Веселина още била гневна на Емрах и заплашила продуцентите, че ще се откаже да танцува с него.

"Аз нямам нищо към теб, нищо повече от професионален ангажимент и държа това да ти стане ясно", заяви директно на записа в ефир Веселина, с което отново доказа, че целувката е била своеволие на малкия нахалник и помежду им няма никакви споделени чувства. А дали на певеца боят ще му се размине, предстои да видим.