Емрах търси кой да го набие

Младокът е готов да участва на състезание по бокс, стига да има желаещи да се изправят срещу него

През ключалката
13:59 - 21 Февруари 2023
3554
Емрах търси кой да го набие

Емрах разкри, че ако не беше започнал да се занимава със музика, то боксът би бил неговото призвание. Оказва се, че младият изпълнител на "Диапазон рекърдс" има сериозна спорта подготовка още от най-ранна детска възраст.

„Ако не бях станал музикант, щях да съм боксьор! От 6-7-годишен ходя в залата с брат ми и от там се познавам с доста треньори по бокс. Самия спорт ме интересува, доста съм се задълбочавал към бокса. Даже до ден днешен продължавам да си тренирам от време на време и просто самият спорт ми е в душата. Аз не играя футбол, баскетбол… Боксът ми е на първо място“ – сподели той в студиото на Фен ТВ.

Емрах е готов дори да участва на състезание по бокс, стига да има желаещи да се изправят срещу него. Той споделя, че е имал предложения и разговори в тази посока, но все още няма нищо конкретно като идея. Но това не означава, че един ден няма да го видим и на ринга.

„Мислил съм да се пусна на състезание. Винаги съм искал! В Америка много ютубъри правят състезания, бият се с певци. В България това не сме го правили все още. Според мен на хората ще им е доста интересно да ме видят мен срещу някой друг певец. Аз съм любител на спорта. Дали ще е ММА или бокс – обичам бойните изкуства. Смятам, че ще е яко. Даже съм си говорил с някои организатори. Те са „за“ да го правят това нещо. Но дали ще имат душата хората които пеят, да се пуснат на такива състезания, това е друг въпрос. Защото това не е сцената, да хванеш микрофона и да правиш стойки. По-различно е“ – каза той.