Епичен финал на "Откраднат живот" - прожекция с фенове и актьори

Култура
16:59 - 14 Май 2021
1607
Епичен финал на "Откраднат живот" - прожекция с фенове и актьори

На 20-и май сериалът, фаворит на милиони зрители, ще постави финал на една вълнуваща история. След 5 години, 11 сезона и 507 епизода екипът на „Откраднат живот“ ще се събере за последен път, за да отбележи специалния момент с феновете на продукцията.

Ексклузивна кино прожекция ще предложи възможност на почитателите да видят финала на медицинския сериал на голям екран, успоредно с излъчването му в ефира на NOVA от 20:00 ч. В компанията на любимите звезди и създателите, феновете ще споделят емоционалния момент от финалните кадри и развръзката за героите. Малко по-късно те ще научат най-интересното в дискусия с продуценти, сценаристи и представители на актьорския състав.

„Финалът на „Откраднат живот“ е един много специален и носталгичен момент за всички нас. На 20-и май ще затворим последната страница за „Св. Анастасия“ в присътвието на най-важния герой – зрителят, който ни вдъхновява през всички тези години. Ще проследим съдбите на лекарите, а след това ще оставим всеки един от тях да заживее във въображението на феновете“, споделя екипът на „Откраднат живот“.

Най-дълго излъчваният сериал в историята на българския тв ефир се превърна в пресечна точка на някои от най-известните актьори на българската кино и театрална сцена. През годините в звездния каст се включиха: Марта Вачкова, Стоян Алексиев, Мария Каварджикова, Владо Пенев, Алек Алексиев, Димо Алексиев, Юлиан Вергов, Владо Карамазов, Йоана Буковска-Темелкова, Диана Димитрова, Ралица Паскалева, Дария Симеонова, Радина Думанян, Емил Марков, Наум Шопов, Деси Бакърджиева, Моню Монев, Никола Мутафов, Милена Живкова, Янина Кашева, Гергана Стоянова и други.