Ерген №1 Виктор влиза с разбито сърце в „Денсинг старс“

Един от най-желаните мъже на Републиката оповести раздялата с приятелката си Мария с емоционално видео в социалните медии

Нещо за четене
20:50 - 16 Февруари 2024
7592
Ерген №1 Виктор влиза с разбито сърце в „Денсинг старс“

С разбито сърце ерген №1 влиза в хитовото танцово шоу „Денсинг старс“. Броени дни преди старта на риалитито на 20 февруари Виктор Стоянов официално обяви, че отново е свободен, но не скри, че страда жестоко. Един от най-желаните мъже на Републиката оповести раздялата с приятелката си Мария с емоционално видео в социалните медии и се разкая за грешките, които е направил във връзката им, която продължи две години.

„Научих много за любовта. Научих се да споделям чувствата си и да разбирам по-добре чуждите. За съжаление, пътят, по който се движихме, бе изпълнен с поредица от остри завои. Грешни решения, слабости и недоразумения. Неизказани и несподелени чувства. Липса на комуникация и емпатия“, призна 33-годишният Виктор.

Едва ли обаче каръкът в любовта ще последва Ергена и на дансинга. В „Денсинг старс“ той ще ближе рани, заобиколен от красиви жени, сред които са поп звездата Дара, фолк дивата Емануела, тв водещата Натали Трифонова и вдовицата на Андрей Баташов Боряна.