Ергенът Евгени: Вървя по стъпките на родителите ми, оженили са се 3 месеца, след като се запознали

Трудно ми беше да избера между Елена и Валерия, разкри пианистът

Изповеди
17:17 - 28 Май 2023
6248
Ергенът Евгени: Вървя по стъпките на родителите ми, оженили са се 3 месеца, след като се запознали

Майката и бащата на Евгени Генчев от предаването "Ергенът" се оженили три месеца, след като се запознали. Това разказа самият той в ефира на Би Ти Ви. Подобна крачка предприе и той, след като в края на предаването се сгоди с избраницата си Валерия.

За баща си разказа още, че искал да е актьор. Когато обаче се запознал с бъдещата си съпруга, двамата решили да станат животновъди.

"Те са ми били огромна подкрепа. Особено баща ми още от ранна възраст се опитваше да посее зрънце на мъдрост", разказа за баща си.

Имало е дни, в които се прибирам и заставам на балкона, сутринта рано към 3-4 часа сутринта, след като сме приключили снимки, и съм мислил може би два часа, посрещах изгрева, разказа той за шоуто.

Беше изключително труден избора накрая, защото и Елена, и Валерия изразяваха тези качества, които търся в половинката си. По много различен начин, но ги имаха, обясни той за двете финалистки. 

"Надявам се да е тя. Аз съм направил своя избор", отговори Евгени на въпрос дали тя е жената за него.

"Нашата интеракция и комуникация досега беше в демоверсия. Надявам се да можем да надградим тази основа. Емоцията е там, желанието е там, останалото зависи от нас", обясни той.

През цялото време е правил списъци в главата си за момичетата - по възраст, опит, шанс да се задържи в следващата си връзка.

Следващата събота Ергенът ще свири в Античния театър в родния си град Пловдив, като се похвали, че билетите свършват доста бързо. Предстоят му концерти и в Бургас и Варна.