Ерос Рамацоти пак е ерген

Певецът и Марика Пелегринели се разделили по взаимно съгласие

Новини
14:20 - 28 Юли 2019
12347
Ерос Рамацоти пак е ерген

Италианският музикален секссимвол Ерос Рамацоти отново е свободен мъж. С брака му с Марика Пелегринели е свършено след 10 “чудесни” години, както сами Рами определи. Световноизвестният италиански певец и бившият модел официално оповестиха развода си, за да отрежат клюките около връзката си.

“Марика има друг мъж”, писа жълтият италиански седмичник “Оджи”. Според него именно заради това започва и залезът в семейството на италианската поп звезда, въпреки че той до последно се надявал да заздрави семейството си, но явно опитите са били неупешни.

“Това бяха 10 чудесни години, заедно изградихме прекрасно семейство и бяхме щастливи по незабравим начин. Спокойни сме в споделения си избор и ще продължим да се виждаме често. Днес отношенията ни са спокойни, любовта, която изпитвахме, се трансформира, но остава. Взаимното уважение остава и няма да се промени. Молим всички, заради спокойствието на децата ни, да уважат правото ни на личен живот, както се полага в този момент на раздяла”, написаха в прессъобщението си двамата бивши съпрузи.

Ерос и Марика са заедно от 2009 г., въпреки че се ожениха едва през 2014 г. в Милано. От любовта им се роди Рафаела Мария, на 8 години, и Габрио Тулио, на 4.