Есмер по стъпките на Благо Джизъса: Разкара годеника си

Татарката се е разделила с боксьора Макс Давидов и вече има нов любим

Нещо за четене
12:42 - 06 Октомври 2022
3393
Есмер по стъпките на Благо Джизъса: Разкара годеника си

Бившата съпруга на Благой Георгиев, Есмер Омерова явно иска да догони екс любимия си по бройка на сменени интимни партньори. Татарката се е разделила с боксьора Макс Давидов и вече има нов любим. Танцьорката по аржентинско танго не си губи времето и бързо си намира нови половинки, досущ като Джизъса, видя Lupa.bg.

Порасналият син на Благо Джизъса

Есмер публикува снимка, на която лицето му е скрито, но той романтично е прегърнал танцьорката, а до тях е синът на Есмер и Благой – Елай. Мъжът е облечен с елегантно сако, като е твърде възможно да е далеч от спортните среди, за разлика от предишните мъже на Есмер.

Танцьорката публикува и снимка само с порасналия си син Елай, който Благой не е виждал от бебе.

се хвана с треньора по бокс Макс малко след драматичния развод в Благой Георгиев. Футболистът и Есмер се разделиха в лоши отношения, а това пречи на Благо да вижда сина си.

Веднага след като се хвана с Макс, Омерова наля масло в огъня, публикувайки клипове, в които Елай  нарича новия мъж на майка си „татко“. Есмер получи диамантен годежен пръстен от мачото, но до сватба така и не се стигна.

Първите сигнали за настъпилия край даде танцьорката след като изтри всички общи снимки с Макс от социалните мрежи. Същото тя направи с Благой още преди да обявят официално раздялата си, писа  „България Днес“.