еСпортовете правят революция при онлайн залозите

Новини
11:09 - 20 Декември 2021 (обновена)
3201
еСпортовете правят революция при онлайн залозите

Електронните спортове се превърнаха в бизнес за милиони. Те станаха неизменна част от букмейкърските сайтове, а бетинг компаниите се надпреварват, кой да предложи по-високи коефициенти. Българският хазартен оператор Winbet също се присъединява към сайтовете предлагащи еСпортове на своите клиенти. Прави впечатление, че залагащите се интересуват от различните надпревари с компютърни игри и следят отблизо събитията и опциите за залози.

Кой сайт за залози предлага електронни спортове?

По-горе вече обяснихме, че почти няма букмейкър, който да не предлага електронни спортове в сайта си. Вие можете да опознаете предложенията на WINBET с NOSTRABET, където анализират онлайн платформите за залагания в България и не само. Вие ще получите информация за хазартните оператори, опциите за залог, бонусите, разплащателните методи и още неща.

От Nostrabet са отделили специално внимание на т.нар. eSports и ги преглеждат внимателно, за да ви запознаят с всичко най-важно около този вид дисциплини. Ето защо, ако сте привърженици на тези спортове, със сигурност ще откриете любопитни неща, за да останете напълно доволни.

Електронни спортове в Winbet

В статията ни посочихме, един от известните БГ букмейкъри - Winbet, който се е постарал да създаде много подробна секция с електронни спортове в уебсайта си. Предлагат се състезания на най-известните компютърни игри, сред които са: DOTA, League of Legends, StarCraft, Counter Strike и много други.

На разположение са множество пазари за първа кръв, спечелена карта, победител в турнира и прочие. Присъстват най-известните събития, каквито LoL Challengers, SC2 World Team Legue, International 10, Esea Premier Division и още цял куп състезания от всяка точка на планетата.

Вие може да прочетете в Sportlive, кои са най-известните еСпортове в Winbet и да научите още за тази дисциплина в интернет платформата на компанията. Ако сте фенове на тези игри, няма как да останете разочаровани от букмейкъра, който е предоставил наистина голямо разнообразие от надпревари. Именно това е причината да споменем бетинг сайта в настоящата публикация.

Защо са популярни залозите на еСпортове?

Има немалко хора, които харесват съревнованията между най-добрите геймъри в световен мащаб. Те наблюдават повечето шампионати в интернет и залагат на тях в букмейкърските сайтове. Тук е важно да се каже, че коефициентите за eSports, не са по-различни от онези, за футболни или баскетболни залагания. И тук също могат да се открият много високи ставки.

Конкуренцията при професионалните геймъри расте, а с нея се вдигат и наградните фондове на турнирите. В наши дни има и български успехи в електронните спортове, за които може да се информирате от интернет. Това е и поводът българите да залагат онлайн, макар че винаги съществува риск да загубят парите си, имайки предвид сложността на прогнозирането.

В обобщение

Медиите не спират да отделят време на електронните спортове, защото при тях се разиграват много големи суми. Хазартните компании също се стремят да радват залагащите с все повече събития, пазари и бонуси. Прогнозите са, че е-спортовете ще стават още по-популярни с напредъка на времето. Интересът няма да стихне, понеже идват нови играчи и отбори, както и още страхотни игри. Надяваме се, статията да ви е била интересна и ви желаем успехи!