Етерна планета- близнак на Земята е пълна с живот

Съществата-близнаци на хората може би са полупрозрачни гиганти

Мистика
14:37 - 05 Декември 2022
6534
Етерна планета-близнак на Земята е пълна с живот

В интернет пространството се разпространява информация за декласифициран документ на ФБР, описващ извънземни. Според доклада на анонимен агент на Бюрото през 1947 г. са регистрирани същества, които живеят на етерна планета-близнак на Земята. Корабите на етерните същества спокойно преминават от техния в земния материален свят и обратно.

На официалната интернет страница на ФБР има документ от 69 страници с информация за НЛО и извънземни. Разсекретен е през 2011 г. Част от документа е специално оцветена в черно, за да затрудни копирането и четенето, но по-голямата част е ясна. Докладът описва няколко наблюдения на НЛО и извънземни, случили се в Щатите през 1947 г.

Според доклада не само същества от други планети посещават Земята, но и същества от други измерения. Някои от тези същества идват от така наречената ефирна планета, която съществува едновременно с нашата физическа Земя. Тези същества могат да се материализират тук като гигантски полупрозрачни фигури.

Отбелязва се, че някои от неидентифицираните летящи обекти имат екипажи, докато други се управляват дистанционно. Мисията на всички е мирна. Съществата от НЛО остават само на корабите си и нямат земни бази. Тези извънземни са подобни на хората, но са много по-големи по размер. Те не са хибриди или копия на земни хора, а идват от техния собствен свят.

Планетата им не е физическата, а етерната – тя прониква нашата и не се възприема от нас. Обитателите й и техните кораби автоматично се материализират при навлизане във вибрацията на нашата плътна материя.

Летящите чинии, които най-често се наричат НЛО, притежават лъчиста енергия или лъч, който лесно може да унищожи всеки кораб, който ги атакува. Завръщат се в етерното пространство, когато пожелаят и така  изчезват безследно от нашето зрително поле.

Районът, от който произхождат, не е астралът на някои езотерични учения. Той обаче е подобен на понятието „Лока“ в санскрит, което в индийските религии означава приблизително „обиталище, място на живот“. Това са отделни светове, в които живеят различни същества.

Най-вероятно съществата от етерната планета, която прониква физическата Земя, не могат да бъдат достигнати с помощта на радиосигнали.

Американски медии задават въпроса - ако през последните 50-60 години тези същества от етерната планета, както и други извънземни цивилизации, са посещавали Земята, то те не са ли правили това и по-рано – преди векове и хилядолетия. И доколко развитието на човешката цивилизация и свързано и зависи от тях.