Етиен Леви: COVID-19 e интелигентен вирус, не е естествен

Актуални новини
16:55 - 30 Ноември 2020
1457
Етиен Леви: COVID-19 e интелигентен вирус, не е естествен

Музикантът Етиен Леви смята, че COVID-19 е интелигентен вирус, който е обработен и не вярва да е естествен. Самият той преболедувал вируса тежко, лекувал се е вкъщи и вече се чувства добре.

"Благодарение на Господ и на д-р София Ангелова излязох от напастта - коронавирус, достойно. За мен е важно човек да има силна вяра и много силен дух, които в момента в обществото липсват. Пожелавам ги на всички, за да преодолеем пандемията”, заяви Етиен Леви в ефира на Нова телевизия.

Музикантът разказа, че е прекарал COVID-19 тежко, но у дома. „Понеже съм доста дисциплиниран още от дете, организиран съм и изпълнявах всичко, което д-р София Ангелова ми казваше”, добави Етиен по адрес на известната пулмоложка в столицата.

На невярващите в съществуването на вируса той каза, че те не трябва да го пренебрегват. „Има много хора, които казват, че това е някакво обикновено грипче. Не искам да съм поредният, който дава препоръки. Но този вирус съществува и е доста коварен. Затова трябва да се научим да бъдем дисциплинирани и отговорни”, заключи Етиен Леви.