Етиен Леви: Сега мечтата е да има правителство

Политика
08:37 - 19 Юни 2024
1410
Етиен Леви: Сега мечтата е да има правителство

"За мен това ще е първо гласуване в пленарната зала. А как партията ни ще гласува за председател на НС - ще стане ясно в процеса на заседанието. Преди това нищо не можем да кажем. Когато започне заседанието, тогава ще дадем своя глас". Това заяви популярният певец и новоизбран депутат Етиен Леви от "Величие", пристигайки в сградата на парламента преди началото на първото заседние на 50-ото НС. „

"За нас е много важно първо да започне заседанието. И тук е момента да кажа, че е един много вълнуващ ден - за българската демокрация, за българската конституция, за България и за българския народ", подчерта той. 

Етиен Леви отказа да даде категоричен отговор на въпроса как ще гласува партията му за председател на Народното събрание.

"Сега мечтата на всички е да има правителство, да има кабинет. Хората трябва да се успокоят. Какво ще се случи... да ви кажа честно, много ми се иска да бъда прорицател, но нямам тази дарба. Всичко ще става в момент на движение. Това за мен е много правилното решение спрямо нас", посочи Леви.

И допълни: "Няма риск при нас да не вземем правилното решение. Политическа партия "Величие" винаги е много наясно за какво точно става дума".